Select Page

Consta de tres actuacions on destaca el tancament d’un carril a la carretera de l’Albir que es destinarà als vianants, i l’altre estarà disponible per al trànsit de cotxes i s’instal·laran dos semàfors

El regidor d’Infraestructures i Obres i de La Pública, Diego Zaragozí, ha donat a conèixer les tres mesures que s’han adoptat per garantir la seguretat dels vianants del municipi en les següents fases de la desescalada, un pla d’ordenació de persones, que es portarà a terme a partir del divendres 8 de maig.

Des que el Govern va permetre l’eixida de menors de 14 anys acompanyats per un adult i, seguidament, es va donar l’oportunitat de realitzar activitats esportives a l’aire lliure als majors de 14 anys, els carrers del municipi tornen a tindre moviment de persones. Zaragozí ha comentat al respecte que “s’ha de seguir garantint la seguretat dels ciutadans i prendre mesures al respecte, per este motiu hem decidit facilitar l’accés i la circulació als vianants per les principals zones d’Altea que solen ser les més massificades”.

S’actuarà a tres zones concretes: a l’avinguda Juan Alvado, el passeig entre la plaça d’Europa i el riu i, per últim, a la carretera de l’Albir entre el port i ‘El Chiringuito’. “Com que estos carrers tenen un espai més reduït, volem que les persones tinguen el menor contacte possible i senyalitzarem la preferència de pas, per tal d’utilitzar la part dreta i la part esquerra cadascuna per a un sentit de marxa diferent, respectant sempre els dos metres de seguretat i, recomanablement, portant mascareta”.

A banda d’esta senyalització en les tres ubicacions, el canvi més important es trobarà a la carretera de l’Albir on es procedirà al tancament d’un dels carrils. “Degut al poc trànsit rodat que hi ha actualment, designarem un sol carril amb doble sentit per als cotxes, on trobarem un semàfor a cada extrem, i tancarem l’altre per destinar més espai als vianants i així poder passejar, córrer o anar en bicicleta tranquil·lament, respectant la distancia”, ha explicat el regidor.

Pin It on Pinterest