Select Page

A partir del proper 5 de maig i fins al 30 de juny, els autònoms i empreses dedicats al sector turístic podran sol·licitar les ajudes que Turisme Comunitat Valenciana ha convocat amb motiu de la crisi del sector provocada per la pandèmia del COVID-19. Així ho ha donat a conèixer l’edil de Turisme de l’Ajuntament d’Altea, Xelo González.

Estes ajudes al sector turístic estan xifrades en 6,5 milions d’euros, de les quals 5,5 aniran destinades a agències de viatges, empreses i autònoms que formen part de Creaturisme i SICTED i el milió restant a festivals i esdeveniments com el MediterranewFest i el Mediterranew Music.

Les subvencions van dirigides a les empreses que compten amb seu social a la Comunitat Valenciana i són compatibles amb les que puga decretar el Govern Espanyol per al sector.

Per a més informació, com poden ser els requisits a complir; el model de sol·licitud; la documentació a aportar, etc. consultar al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, DOGV, d’ahir 29 d’abril de 2020, o mitjançant l’enllaç https://bit.ly/2WazVRP

Xelo González anima a autònoms, xicotets i mitjans empresaris dedicats al sector turístic alteà a consultar les bases de la convocatòria i a sol·licitar estes ajudes en el cas de complir amb els requisits establerts per les mateixes.

A més, l’edil recorda que el departament municipal de Turisme segueix a disposició del sector turístic per a resoldre tots els dubtes que tinga o ajudar-lo amb el procediment de tramitació. Per contactar amb aquest departament telefonar al 965844114 o enviar un mail a altea@touristinfo.net o altea_gestion@gva.es

“El sector turístic a Altea és un dels pilars fonamentals de la nostra economia i s’està veient afectat per la crisi sanitària i econòmica que està provocant la pandèmia, de manera que des de l’Ajuntament intentarem ajudar en la mesura del possible a autònoms i empreses dedicades a la mateixa i oferir informació sobre les ajudes d’administracions superiors, perquè esta tasca també està entre les nostres obligacions “; ha conclòs l’edil de Turisme i Hisenda.

Pin It on Pinterest