Select Page

El pròxim dimecres 6 de maig, les regidories de Comerç i Turisme, encapçalades per Miguel De la Hoz i Xelo González, respectivament, posen a disposició dels ciutadans un webinar informatiu i gratuït a càrrec de l’empresa alteana Siggo. La sessió informativa és ‘online’ i sense limitació d’inscripcions i està dirigida al sector comercial, empresarial i turístic, amb el nom “Com reactivar l’activitat de manera segura davant del COVID-19 a Altea”.

La videoconferència tindrà horari de 16:00 a 18:00 hores i serà impartida per Siggo, empresa alteana especialitzada en el sector i un dels referents en serveis integrats en qualitat, medi ambient, seguretat alimentària i formació. En el curs online es tractaran diversos  temes que afecten als comerços, en general, i relacionats amb la situació actual. “Ens trobem en una situació complicada i volem fer arribar a la població tota la informació que estiga en les nostres mans, per això en esta sessió es tractaran temes importants com les bones pràctiques que cal seguir davant del COVID-19, el protocol d’actuació, el pla de reobertura i moltes més qüestions i dubtes que els usuaris plantegen”, ha explicat Miguel De la Hoz.

La regidora de Turisme ha afegit que “esta primera sessió és totalment informativa i dirigida als sectors anomenats anteriorment, però durant el mes de maig es portaran a terme més xerrades especialitzades en cadascun dels marcs professionals per resoldre dubtes més específics”.

Les persones interessades es poden inscriure als correus electrònics tecnica.comercio@altea.es i altea_gestion@gva.es i rebran més informació i un enllaç per connectar-se al webinar.

Pin It on Pinterest