Select Page

El regidor de Seguretat Ciutadana, Miguel De la Hoz, ha informat hui de la realització de les proves del COVID-19 als membres de la Guàrdia Civil d’Altea, gràcies a les gestions que s’han fet des de l’Ajuntament del municipi.

El mateix regidor indica que, “davant la preocupant situació produïda pel COVID-19 ja s’havien realitzat les proves pertinents a la plantilla de la Policia Local i ara la pretensió era realitzar-les també a la Guàrdia Civil, motiu pel qual després de parlar amb el Tinent prenem aquesta decisió de realizar-les també a este cos de seguretat “.

Miguel De la Hoz afirma que “com la Guàrdia Civil presta servei també a les localitats de l’Alfàs de Pi i la Nucia, estes també han col·laborat assumint part de les despeses”. Així mateix, l’edil ha destacat que “a Altea les proves les ha realitzat el laboratori Penta i estes tenen un 99% de fiabilitat, de manera que estem molt satisfets per haver pogut tirar endavant i encapçalar aquesta iniciativa amb la Guàrdia Civil que presta una doble tasca durant la quarantena, la de seguretat i la humanitària”.

Finalment, l’edil alteà de Seguretat Ciutadana ha agraït tant a la localitat de l’Alfàs del Pi, com a la de la Nucia que se sumaren a esta iniciativa. Una acció que ha fet possible que s’hagen realitzat els test als més de 70 guàrdies civils que des de la caserna d’Altea operen en els tres municipis.

Pin It on Pinterest