Select Page

La regidora d’Educació, Vicenta Pérez, s’ha reunit amb les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes dels distints CEIPs i IES d’Altea. En el transcurs de la reunió, que es va mantindre per videoconferència, es van tractar diversos temes relacionats amb la situació actual derivada del confinament per previndre el coronavirus.

La responsable de l’àrea va resoldre dubtes relacionats amb els convenis que actualment estan actius entre la regidoria i les AMPA, com també “algunes qüestions amb relació a les activitats extraescolars o a la matrícula”, afegia l’edil. Vinculat al tema de la matriculació, la regidora explicava que “estem a l’espera de rebre les indicacions pertinents de la Conselleria i posarem al corrent a la ciutadania tan prompte com siga possible a través dels mitjans de comunicació oficials i les nostres xarxes socials”.

Pérez destacava el bon ‘feedback’ que rep en este tipus de reunions on “aprofitem per valorar i opinar sobre la situació que estem vivint,  veure com ho estan portant els estudiants i resoldre dubtes” i ha tingut paraules d’agraïment a les AMPA “per la gran tasca que estan portant a terme, sobretot en el confinament”.

Pin It on Pinterest