Select Page

Altea no comptarà enguany amb una oficina presencial per a la Renda 2019 a causa de l’ampliació de l’estat d’alarma

Com va avançar l’alcalde, Jaume Llinares, el passat dimecres a Ràdio Altea, la Campanya de la Renda d’enguany no comptarà amb una oficina presencial a Altea a causa de l’ampliació de l’estat d’alarma. En el seu cas es posarà a disposició de la ciutadania unes línies telefòniques per tal d’assessorar als contribuents.

En este sentit, des de la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic, a través de la Direcció General de l’Agència Tributària Valenciana, s’ha informat que davant la nova ampliació de l’estat d’alarma que finalitza el proper 9 maig, sense perjudici de possibles noves ampliacions. Unida a les recomanacions de les autoritats sanitàries d’evitar en tot el possible el contacte personal entre els ciutadans, fa impossible el desenvolupament enguany de la Campanya de la Renda de forma presencial, que hauria de començar el 13 de maig a Altea, com a municipi col·laborador .

Per salvar aquesta conjuntura adversa l’AEAT (Agencia Estatal de Administración Tributaria), en col·laboració amb l’ATV (Agència Tributària Valenciana), desplegarà un servei d’assistència telefònica als contribuents, en el qual s’intentarà prioritzar l’atenció als contribuents d’Altea per un agent de l’ATV, amb la finalitat de prestar un servei més proper als ciutadans de la nostra localitat. Els detalls d’este servei telefònic s’estan completant i quant estiga tot ultimat es difondrà entre els veïns i veïnes a través dels canals de difusió habituals.

Des de la regidoria d’Hisenda d’Altea, la seua responsable, Xelo Gonzàlez, ha volgut agrair a la Conselleria ‘’la cooperació i disposició amb els Ajuntaments per seguir oferint este servei i esperem que el pròxim any puguem tornar a col·laborar novament per organitzar un servei presencial i pròxim a la ciutadania’’.

Pin It on Pinterest