Select Page

Estes festes, en honor al Stm. Crist del Sagrari i de Moros i Cristians mantindran els seus càrrecs festers fins l’any que ve.

L’Ajuntament d’Altea, a través de la seua regidoria de Festes, informa l’ajornament de les Festes Majors d’este any fins al 2021, en les seues dates habituals del mes de setembre. Així ho dóna a conèixer l’edil d’àrea, Marta Lloret en un comunicat.

“L’Ajuntament d’Altea, a petició de les dos entitats festeres organitzadores, la Federació de Moros i Cristians Sant Blai i la Comissió del Stm. Crist del Sagrari, ha pres la decisió de suspendre les properes Festes Majors d’Altea que s’havien de celebrar al mes de setembre, donada la incertesa originada pel COVID-19 i l’Estat d’Alarma decretat a conseqüència de la crisi sanitària”; comença dient el comunicat que explica que en els esdeveniments festers, donada l’aglomeració de persones hi ha un major risc de transmissió de virus.

Així mateix, Marta Lloret ha anunciat que “les partides pressupostàries destinades a les Festes Majors 2020 seran donades a causes socials del nostre municipi”.

Ajuntament, Federació de Moros i Cristians i Comissió del Crist 2020 traslladen el seu profund pesar a totes aquelles famílies que han patit la pèrdua d’algun ésser estimat per la pandèmia; mostren la seua solidaritat i suport en aquests moments difícils.

Com explica l’edil, l’ajornament de les Festes Majors a l’any 2021 trata de vetllar per la seguretat de les festes, així com garantir que festers i festeres i ciutadania en general puguen gaudir de les festes en un context de normalitat, que no es podia garantir per la situació sanitària, econòmica i social que viu el país.

Marta Lloret reconeix la importància que tenen per al municipi les Festes Majors i el difícil que ha estat prendre la decisió de suspendre les d’este any, però era el més convenient donada la situación,  demana comprensió a tots i deixa oberta la possibilitat de celebrar algun acte lúdic i religiós enguany, sempre que es donen les condicions oportunes i les autoritats sanitàries ho permeten.

Pin It on Pinterest