Select Page

La regidoria d’Hisenda de l’Ajuntament d’Altea, regida per Xelo González, informa d’una ampliació en el període de pagament voluntari de taxes i impostos fins al 15 de juny, establert per la Diputació Provincial d’Alacant a través de SUMA.

Com recorda l’edil, este període voluntari és el que estableix la normativa perquè es puguen pagar els impostos i taxes que es passen al cobrament i que en el cas de tributs periòdics les dates s’anuncien de forma col·lectiva. Una vegada finalitzat el període de pagament voluntari, s’apliquen recàrrecs i altres despeses.

Així mateix, González apunta que hi ha la possibilitat que el subjecte passiu també puga sol·licitar un fraccionament o ajornament de pagament durant este període i el podrà realitzar via Internet, telèfon o correu postal.

Per a l’edil d’Hisenda, “esta era una mesura necessària en els temps que estem travessant de crisi sanitària que ens ha portat a un confinament de la societat i tancament temporal de comerços i empreses. El que ha suposat que molts ciutadans estiguen travessant per circumstàncies econòmiques delicades”.

Més informació a www.suma.es/periodo-pago-voluntario?idioma=ca

Pin It on Pinterest