Select Page

Des d’este diumenge 26 d’abril els menors de 14 anys podran eixir al carrer durant una hora al dia, entre les 09:00 i les 21:00h, per fer passejades i sempre acompanyats d’un adult. Així ho ha indicat el Ministeri de Sanitat a través d’una ordre ministerial que demà dissabte serà publicada al BOE.

Es tracta d’una eixida condicionada a les normes establertes per Sanitat en què xiquets i adolescents de fins a 14 anys, després de més de 40 dies de confinament a conseqüència del COVID-19 podran eixir al carrer per passejar durant una hora al dia com a màxim .

L’adult podrà portar fins a tres xiquets, sempre que convisquen en el seu mateix àmbit familiar i es recorrerà una distància màxima d’un quilòmetre respecte a la llar.

No es podrà accedir a zones d’esbarjo com poden ser els parcs i instal·lacions esportives i els xiquets no han de acostar-se a altres menors.

A més, cal recordar el compliment de les mesures bàsiques de prevenció com la de mantenir una distància interpersonal d’entre 1 i 2 metres; rentar-se freqüentment les mans i procurar la màxima higiene en zones privades i comuns.

Des de l’Ajuntament d’Altea s’insta al compliment d’aquestes normes pel bé de tots; a l’igual que s’està fent amb les restriccions del confinament que fins al moment no han ocasionat incidències destacables en el municipi d’Altea.

Pin It on Pinterest