Select Page

La Regidoria d’Esports, encapçalada per Pere Barber, informa que les gimnastes alteanes segueixen amb els entrenaments des de casa, tot i el confinament. ‘’Tant l’Escola de Gimnàstica Rítmica com l’Equip de Competició segueixen atentes a les indicacions que la seua entrenadora, Verónica Bódalo, els organitza cada setmana’’, indicava el regidor.

Com explicava la pròpia entrenadora, ‘’estic en contacte diari amb els grups de tots els nivells, des de casa organitze escalfaments i exercicis amb música perquè les xiquetes puguen seguir el seu esport favorit a sa casa. Cada setmana proposem un treball diferent i les xiquetes van enviant-me el treball realitzat. A part dels entrenaments, també treballem altres aspectes importants en la nostra disciplina esportiva, com aprendre a pentinar-se i maquillar-se per a les exhibicions i competicions, mitjançant un tutorial de vídeo elaborat per mi’’.

Per Verónica Bódalo esta situació ‘’està sent molt dura per a tots, ja que hauríem d’estar amb competicions cada cap de setmana’’. No obstant això, l’entrenadora comenta que ‘’les famílies, mares i pares, estan molt agraïdes de seguir amb els entrenaments a casa perquè és una manera de que les xiquetes seguisquen motivades i actives durant estos complicats moments. A més a més, amb el manteniment de la preparació física la tornada no serà tan dura. Totes elles són un exemple de superació i constància’’.

Per la seua banda, l’edil de l’àrea, agraïa a l’entrenadora, i a totes les gimnastes ‘’el seu compromís amb l’esport i la gimnàstica en particular’’, i lloava l’esforç de totes ‘’per continuar amb els seus entrenaments des de casa, el que els ajudarà a estar físicament preparades per a la tornada a la competició’’.

Pin It on Pinterest