Select Page

Com cada dimarts,  este matí tenia lloc la reunió setmanal de trànsit i seguretat ciutadana que se celebra des que es decretara l’Estat d’Alarma. Una trobada per videoconferència que té per objecte fer balanç de la situació al municipi i coordinar les accions entre Guàrdia Civil, Policia Local, Protecció Civil i Ajuntament d’Altea.

L’alcalde, Jaume Llinares, ha presidit la reunió i en la mateixa s’ha destacat que, aquesta última setmana, del 14 al 20 d’abril, ha transcorregut sense incidències ressenyables i sense un augment del trànsit tot i la festivitat de Sant Vicent a la Comunitat Valenciana.

En la trobada han participat també, de forma telemàtica, el tinent de la Guàrdia Civil, Borja Fernández; el cap de la Policia Local, Miguel Pérez; el cap de Protecció Civil local, Vicent Devesa; els regidors de Seguretat Ciutadana, Miguel De la Hoz; Comunicació i Noves Tecnologies, Pere Barber i Benestar Social, José Luis León Gascón.

Pel que fa al nombre d’accions dutes a terme per la Policia Local en aquesta última setmana, s’han produït 86 identificacions; 21 denúncies i 335 vehicles intervinguts. I continua reforçant-se la presència a supermercats i zones d’oci.

Per la seua banda, la Guàrdia Civil continua efectuant controls a les principals vies i vigilant els voltants de supermercats i farmàcies. Aquest cos de seguretat està imposant una mitjana de 10 denúncies diàries, en els municipis d’Altea, Polop, Nucia i l’Alfàs.

Tant la Policia Local com la Guàrdia Civil han volgut deixar constància de la normalitat amb la qual estan transcorrent estos dies de confinament, sense l’existència d’incidències ressenyables i la correcta conducta dels ciutadans, que quan eixen al carrer ho fan de forma justificada per anar a treballar o per comprar productes de primera necessitat i si es desplacen en vehicle, ho fan complint les normes establertes.

D’altra banda, el consistori ha donat compte de l’adquisició a una empresa local de 250 màscares que en els propers dies seran distribuïdes.

Pin It on Pinterest