Select Page

La Conselleria de Sanitat ha informat que, a partir de hui dilluns, els majors de 65 anys i les persones que pertanyen a grups de risc podran recollir a les farmàcies locals màscares gratuïtes prèvia presentació de la targeta sanitària (SIP).

El regidor de Sanitat, José Luis León Gascón, ha demanat responsabilitat per retirar-les de forma escalonada en els propers dies posant l’accent en la real necessitat de les mateixes. ‘’No cal retirar-les el mateix dilluns, tenim dies per davant i no té perquè acabar-se l’estoc a les farmàcies’’.

La Conselleria també informa que en uns dies les mascaretes estaran a la venda per a tots els ciutadans amb un preu establert.

El regidor agraeix una vegada més ‘’el gran esforç que alteanes i alteans estan fent quedant-se a casa i complint amb el que les autoritats ens marquen’’.

Pin It on Pinterest