Select Page

La regidora de Participació Ciutadana a l’Ajuntament d’Altea, María Antonia Laviós, dóna a conèixer a la ciutadania les diferents ajudes que des de la Generalitat Valenciana i l’Estat s’han convocat, en matèria d’habitatge, per pal·liar els efectes de la crisi provocada pel COVID-19.

Unes ajudes que vénen recollides en una guia que té per objecte garantir el dret a l’habitatge i en la qual es recullen ajudes al lloguer; a les hipoteques; la suspensió dels desnonaments per impagament durant sis mesos; als subministraments bàsics; ajudes econòmiques i parc públic d’habitatges.

Com indica la pròpia guia, “l’habitatge és la primera barrera de protecció social; el refugi de les persones en aquests moments excepcionals i la casella d’eixida quan arribe la post-emergència. Pel que correspon a les administracions públiques assegurar un dret recollit en la Constitució Espanyola i l’Estatut d’Autonomia de la Comunitat Valenciana. És per això que la Generalitat Valenciana i el Govern d’Espanya han aprovat una sèrie de mesures extraordinàries per protegir la gent davant de les possibles conseqüències socials i econòmiques de la crisi sanitària”.

“En aquesta guia ciutadana es pot trobar la informació necessària per conèixer de primera mà les mesures en matèria d’habitatge que s’estan duent a terme per enfortir aquest pilar de l’Estat del Benestar”; ha assenyalat Maria Antònia Laviós, que ha conclòs que “en moments com estos les institucions hem de ser transparents i properes aportant solucions i seguretat a la ciutadania”.

Guia per a garantir el dret a l’habitatge

Pin It on Pinterest