Select Page

Este matí ha tingut lloc el Consell de xiquets i xiquetes que ha presidit la regidora d’Educació, Vicenta Pérez. Com ha explicat l’edil, ‘’el Consell s’havia de reunir en estes dates, i ho hem fet a través de videoconferència que ens ha permès mantenir este encontre virtual’’.

Vicenta Pérez ha informat de les decisions que ha pres este òrgan consultiu municipal, com que es continuarà celebrant el Premi a l’Esforç Acadèmic que es va iniciar l’any passat. ‘’Això sí, este premi s’adaptarà a la situació actual, de cara a poder escollir els guardonats’’, aclaria Pérez. Este Consell havia de decidir també les activitats per celebrar en el fi de curs, ‘’i s’ha determinat que es mantindran estes activitats, però es tindran que adaptar al nou context que vivim ocasionat pel COVID-19  i es realitzaran en una data que siga possible’’.

Com a novetat, este Consell també ha decidit demanar la col·laboració dels alumnes i professors, dels CEIPs i els IES, per fer una redacció curta amb les experiències personals que està vivint cadascú en esta situació de confinament. ‘’La idea, -assenyalava la regidora-, és que la redacció siga manuscrita per poder enquadernar-les i editar-les en un llibre de forma que esta experiència puga quedar per al futur i no oblidar-la per tal d’aprendre d’ella’’.

Pin It on Pinterest