Select Page

Jose Orozco, regidor de Medi Ambient i Agricultura, informa que a partir del 21 d’abril i fins al 31 de maig, ambdós inclosos, es podran realitzar novament cremes controlades de restes agrícoles. Segons explica l’edil, la mesura arriba per resolució de la Direcció General de Prevenció d’Incendis del passat 10 d’abril.

Com informa l’edil, les cremes es podran realitzar de dilluns a divendres, des de l’eixida de sol fins a les 13:30h i atenent als nivells de preemergència per riscos forestals de nivell 1, que es podran consultar a la web o al telèfon 112 d’Emergències de la Comunitat Valenciana o en la Policia Local d’Altea al 965845511. “Esta limitació s’aplicarà fins i tot als municipis que tenen Pla Local de Cremes, com és el cas d’Altea. No per tenir este Pla Local es podrà cremar cap de setmana o festius, ni en un horari diferent al marcat per la citada resolució. Això vol dir que la limitació dels permisos no serà fins a les 11h, com s’estaven donant fins ara, sinó que s’augmenta fins a la 13:30”; ha ampliat Jose Orozco.

Resolució Prevenció d’Incendis Forestals en Estat d’Alarma

Pin It on Pinterest