Select Page

Este matí tenia lloc la primera Junta de Portaveus telemàtica del confinament. Una reunió en la qual, a més dels portaveus de cada grup municipal, ha participat l’alcalde, Jaume Llinares. Com el mateix ha indicat en reiterades ocasions en els últims dies, fa setmanes que treballa al costat del Secretari del consistori per fer viable la possibilitat de realitzar les habituals reunions municipals per teleconferència i que aquestes tinguen plena validesa.

Amb la celebració d’esta Junta de Portaveus telemàtica es reprèn part de l’activitat habitual d’este òrgan municipal. En la mateixa han participat Diego Zaragozí, portaveu de Compromís; Vicenta Pérez, portaveu del PSOE; Rocío Gómez, portaveu del PP; Amalia Campomanes, portaveu de Ciutadans i Anna Alvado, portaveu d’Altea amb Trellat. A més de l’alcalde i el secretari de l’Ajuntament.

En el transcurs de la mateixa, l’equip de govern ha informat a l’oposició de l’activitat transcorreguda al municipi des de l’inici de l’Estat d’Alarma i les mesures adoptades en diferents àrees. Així mateix, s’ha tractat el tema de com es va a reprendre l’activitat orgànica municipal amb la celebració de comissions informatives i el Ple, tot això per videoconferència mentre es prolongue el confinament.

Pin It on Pinterest