Select Page

L’Ajuntament d’Altea, a través de la regidoria de Participació Ciutadana i Foment de l’Ocupació, regida per Maria Antonia Laviós, ha donat a conèixer els requisits que han de complir els autònoms que han vist afectada la seua activitat a conseqüència del COVID-19 i volen optar a les ajudes convocades per la Generalitat Valenciana.

El termini de sol·licitud d’estes ajudes dóna començament en el dia de hui i conclourà a les 9:00 h del pròxim 4 de maig.

Com ha explicat Laviós, els requisits que ha de complir el sol·licitant per optar a esta convocatòria d’ajudes són: estar donat d’alta en el RETA entre el 31-12-19 i el 14-03-20, al menys; haver suspès l’activitat o haver reduït la facturació, com a mínim en un 75%, respecte de la mitjana facturat en el semestre anterior i tindre el domicili fiscal a la Comunitat Valenciana.

Les quanties a què l’autònom o autònoma pot optar són de 1.500 € per a aquells que s’han vist obligats a suspendre l’activitat a conseqüència de Reial Decret 463/2020 i de 750 € per a la resta.

Les obligacions que ha de complir el sol·licitant són les de mantenir l’activitat autònoma durant al menys 3 mesos, a comptar després de la represa de l’activitat; facilitar a LABORA les dades requerides; comunicar a LABORA la sol·licitud o obtenció d’altres subvencions per a la mateixa finalitat; complir les obligacions de transparència i sotmetre a les actuacions de control financer de la Generalitat, l’Estat o altres òrgans.

Per presentar la documentació requerida, de la sol·licitud de subvenció, s’haurà de sol·licitar assignació de data i franja horària en https://bit.ly/3c3NbxV abans de el 4 de maig.

Segons ha comentat l’edil, “per a qualsevol dubte o informació, els interessats poden contactar amb l’ADL de l’Ajuntament d’Altea a través del correu adl@altea.es o trucant al telf. 965 84 13 00”.

A més a més, els interessats poden trobar tota la informació al respecte d’esta convocatòria d’ajudes en el DOCGV 44/2020 de el 3 d’abril, a https://bit.ly/34gRgfH.

Pin It on Pinterest