Select Page

La regidoria de Comerç que encapçala Miguel De la Hoz, seguint amb la campanya de suport als comerços locals, amb el lema ‘’Els comerços d’Altea, treballant per tu’’, en este període de confinament ocasionat pel coronavirus, ha elaborat una llista dels comerços que estan oberts al públic. El llistat s’ha publicat al web de l’Ajuntament, altea.es, i en el perfil de Facebook de la pròpia regidoria (https://www.facebook.com/ComerciodeAltea).

Miguel De la Hoz ha explicat que ‘’el llistat de comerços s’anirà actualitzant i, per això, si algun comerç està obert i no apareix en el mateix pot enviar un correu electrònic a tecnica.comercio@altea.es o altea.comercio@cv.gva.es D’esta manera, s’aniran afegint tots els establiments que ho sol·liciten. A causa de la limitació de moviments, no hem pogut recórrer tot el municipi i és possible que falten comerços, que afegirem quan rebem la informació via e-mail’’.

‘’Per a l’elaboració d’esta llista de comerços, -informava l’edil-, hem contactat amb els establiments per conèixer els seus nous horaris, amb l’objectiu que la ciutadania tinga més a mà la informació sobre els diferents comerços locals i la forma de poder realitzar comandes a domicili, incloent el telèfon de cada comerç’’. El llistat està organitzat per sectors comercials i inclou també l’adreça de cada establiment.

Com indicava l’edil, ‘’esta campanya respon a l’interès de la regidoria i de l’Ajuntament d’estar al costat dels nostres comerciants locals, oferint suport municipal en esta situació d’excepció i facilitar, en la mesura del possible, que continuen portant a terme la seua tasca de servei als clients habituals i a la ciutadania en general’’.

Així mateix, la regidoria de Comerç està elaborant xicotets lots de productes sanitaris per als nostres comerciants, ‘’perquè puguen protegir-se i realitzar la seua activitat de forma més segura’’, assenyalava l’edil. Comerç ha realitzat una comanda de màscares de tela a l’empresa local ‘La Buena Juanita’, ‘’encara que no són les sanitàries, es poden llavar i desinfectar per la nit i reutilitzar a l’endemà. El lot inclou també gel hidroalcohòlic i guants’’, afegia De la Hoz. Sobre estos lots, l’edil explicava que ‘’els estem repartint a tots els comerços oberts, i segons anem rebent més material seguirem distribuint’’. Miguel De la Hoz ha agraït especialment a Protecció Civil Altea la seua col·laboració amb esta iniciativa, ‘’els voluntaris de Protecció Civil estan repartint el material pels diferents comerços, gràcies a la seua coordinació intentarem que els lots arriben a tots els establiments que romanen oberts’’.

Finalment, l’edil dedicava paraules d’agraïment a associacions i comerciants locals per la seua col·laboració amb l’Ajuntament en esta campanya. ‘’Per a la realització d’esta campanya, volem agrair l’ajuda i solidaritat de l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Altea (ALCEA), a través de la qual hem pogut posar-nos en contacte amb els seus associats; així com a Feria de Eventos Altea; a ‘La Buena Juanita’ ja que, a part de la comanda realitzada, ha fet una donació de més de 100 màscares; i a l’empresari xinès establert a Altea, Jorge Pan, que ha donat els envasos per al gel’’.

LISTA COMERCIOS-TREBALLANT PER A TU- REGIDORIA DE COMERÇ ALTEA

Pin It on Pinterest