Select Page

La iniciativa parteix de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies amb la col·laboració de l’Il·lustre Col·legi Oficial de Llicenciats en Educació Física i en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport de la Comunitat Valenciana que han elaborat la guia d’activitats físiques

L’Ajuntament d’Altea, a través de la Regidoria d’Esports, transmetrà als clubs esportius locals, així com a la població en general, un pla d’accions físiques remès per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, en col·laboració amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, amb l’objectiu de promoure l’activitat física a casa mentre dure el confinament dictat per l’estat d’alarma per lluitar contra el coronavirus.

Per això s’ha creat una “Guia d’actius comunitaris en salut de professionals del COLEFCV” (Il·lustre Col·legi Oficial de Llicenciats en Educació Física i en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport de la Comunitat Valenciana).

Les accions de la guia són quatre: la primera és una infografia que facilita a qualsevol professional de l’àmbit esportiu criteris a l’hora de publicar continguts online sobre activitat física; la segona és una guia d’actius de salut (de professionals) amb enllaç directe a les seues xarxes socials per a poder realitzar activitat física a casa amb professionals referents en el sector; la tercera és una biblioteca de recursos i activitats motrius per fer a casa per a professors d’educació física així com famílies; i la quarta són videotutorials d’exercicis per a gent adulta i majors.

El regidor de l’àrea d’Esports, Pere Barber, ha agraït la tasca de la Conselleria, la FVMP i del COLEFCV ‘’per difondre entre els municipis estos exercicis que traslladarem als clubs del nostre municipi i a la ciutadania en general perquè puguen aprofitar les recomanacions, bàsiques i senzilles, que ajuden a aconseguir uns nivells mínims de mobilitat, autonomia personal i autocura; i que minoren les conseqüències del llarg període d’inactivitat física provocat per la quarantena decretada per l’estat d’alarma’’.

Pin It on Pinterest