Select Page

Des de les regidories de Participació Ciutadana i de Foment de l’Ocupació, encapçalades per Maria A. Laviós, volen llençar un missatge d’ànim a la ciutadania en estos difícils moments i, en especial, a aquelles persones que estan patint directament les conseqüències de la malaltia, així com manifestar que “estem al seu costat per tot allò que necessiten”.

En paraules de la regidora, “també volem fer un especial agraïment al personal dels sectors essencials,  que donen la cara cada dia per tothom, i a tota la ciutadania alteana per la seua responsabilitat i solidaritat”. Laviós ressalta la importància de seguir respectant la situació de confinament per poder superar la crisi tots junts. Una crisi que considera com “un parèntesi en les nostres vides, del que aprofitarem tots els seus aprenentatges i que superarem amb confiança i esforç”.

En estos moments d’incertesa, des de les regidories es segueix treballant de manera optimista i proactiva pel futur, perquè “el moment que vivim tindrà un ‘demà’ i hem de dissenyar i anar preparant les actuacions que contribuiran a fer realitat un millor futur per al nostre poble i un major benestar de la ciutadania alteana”, ha afegit la responsable d’ambdues àrees, afirmant que “amb esforç i la participació de tothom ho aconseguirem”.

Per a tots els alteans i alteanes que ho necessiten, la regidoria de Foment de l’Ocupació segueix funcionant i “recopilem i actualitzem la informació disponible al moment, d’igual manera que intentem presentar a la ciutadania la informació en matèria d’ocupació, prestacions i ajudes a persones treballadores i en situació d’atur, PYMES i persones treballadores autònomes”, ha explicat Laviós.  També ha recordat que “assessorem de manera personalitzada a les persones que ens contacten, per tranquil·litzar-les i acompanyar-les en les seues gestions amb les distintes  administracions públiques competents, Generalitat Valenciana i Govern Espanyol”.

Des d’ambdues regidories agraeixen la col·laboració ciutadana, donen tots als ànims possibles i recorden que poden atendre de forma telemàtica i telefònica a través del 96 584 13 00, enviant un correu a l’adreça aedl@altea.es o mitjançant el perfil de Facebook @AEDLaltea.

Pin It on Pinterest