Select Page

La Regidoria de Benestar Social i Sanitat ha instal·lat, a les dependències del CEAM, un alberg temporal que romandrà obert fins que el confinament pel virus COVID-19 finalitze.

El regidor, José Luis León Gascón, ha dirigit les operacions per organitzar i muntar este alberg que de moment tindrà un aforament per a 10 persones. Segons ha explicat el mateix, “en un primer moment es va estudiar l’allotjament en un hostal, però això no ha estat possible pel tancament d’estos, o fins i tot que s’albergaren en municipis propers, ja que Altea té poques persones sense llar i que es troben al carrer”.

Per muntar i coordinar l’alberg, l’edil ha comptat amb l’empresa que gestiona el CEAM i els seus treballadors; DYA; les associacions locals Creu Roja, Cáritas i Corazón Exprés; qui facilitaran els llits perquè descansen, l’alimentació, la roba i el material d’higiene personal.

Els usuaris de l’alberg comptaran amb uns protocols per conviure amb qualitat els dies que dure el confinament; disposaran de tres menjars programats al dia; zona d’higiene personal; zona d’esplai a l’aire lliure; llavaneria; televisió i WiFi.

Els serveis de l’alberg compten amb unes normes i horaris, estaran acompanyats les 24 hores per personal del CEAM o DYA que també els prendran dues vegades al dia la temperatura i es preocuparan de la qualitat

d’estada a les instal·lacions.

José Luis León Gascón torna a agrair la feina que comporta esta iniciativa, darrere de la que es troba l’equip de Benestar Social d’Altea, que estarà pendent de tot el que es requerisca en este servei. “Des que la crisi del Coronavirus va començar, no hi ha hagut ni un sol moment que l’equip sencer de Benestar Social haja cessat en la seua tasca donant idees, ajudant a les famílies més necessitades, trucades de telèfon per ajudar a gent amb ansietat i sobretot, no ha parat de donar una solució als problemes que està generant la situació”. Ha declarat l’edil.

La Regidoria convida a qui ho necessite a fer ús d’este alberg temporal acudint directament al CEAM i preguntant allà mateix, telefonant als  966882702 – 965843075 de Benestar Social en horari de matins o posant-se en contacte amb la Policia Local d’Altea.

Pin It on Pinterest