Select Page

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Altea ha preparat 30 enigmes per posar a prova les habilitats mentals dels joves, des de casa, en estos dies de confinament. Una activitat que podrà ser realitzada de forma individual o en família a través de @joventutaltea. Així ho ha donat a conèixer la regidora de Joventut, Marta Lloret. 

“De dilluns a divendres posarem una publicació a Instagram a les 15:00 h amb l’enigma del dia, similar a les proves que cal superar en un Escape Room, podreu respondre’ns per privat i a les 12.00h de l’endemà anunciarem la resposta correcta”, ha explicat l’edil.

Marta Lloret ha apuntat que “cada participant només tindrà una oportunitat de resposta i una vegada publicats els 30 enigmes, l’Àrea de Joventut donarà un premi al jove o la jove d’entre 12 i 35 anys que haja encertat més enigmes”.

El premi per al major encertant consistirà en un Escape Room, sala a triar pel guanyador o guanyadora, per a 4 persones a “La Fàbrica”, Altea.

La responsable municipal de Joventut ha conclòs animant a la participació.

Pin It on Pinterest