Select Page

L’Ajuntament d’Altea, a través de les regidories de Benestar Social, Sanitat i Noves Tecnologies, està col·laborant en la difusió de la campanya “Tus salidas te exponen al virus. No te lo lleves a casa”, de la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Es tracta d’una campanya en què es facilita informació útil i recomanacions per a estes eixides ineludibles que s’han de concentrar en una minoria de ciutadans davant la necessitat d’adquirir aliments o productes de primera necessitat. L’objecte d’esta campanya és la possible prevenció davant el contagi del Coronavirus; sense oblidar la premissa principal que és: “Tus salidas te exponen al virus. No te lo lleves a casa”

Les recomanacions dictades per Salut Pública són principalment tres:

• Concentre les seues compres i evite eixides diàries. A major exposició, major risc.

• Respecteu la distància de seguretat i les normes d’higiene, per la vostra seguretat i la de tots.

• L’excés d’eixides es controlarà per l’autoritat competent.

Per fer visible esta comunicació del Centre de Salut Pública de Benidorm al municipi d’Altea, el consistori, a través de diversos dels seus departaments farà arribar estos missatges a la ciutadania. Per a això, esta mateixa vesprada, el departament de Benestar Social, regit per José Luís León Gascón, col·locarà cartells en els comerços d’alimentació, farmàcies i altres centres oberts al públic. D’altra banda, l’àrea de Noves Tecnologies, el regidor és Pere Barber, s’encarregarà de la publicitat d’esta campanya de prevenció a través de la seua emissió a Ràdio Altea; xarxes socials de l’Ajuntament i bans en vehicles municipals.

Esta nova campanya informativa es suma a les ja innombrables emeses per les autoritats competents. Totes elles amb la finalitat última d’evitar al màxim l’expansió del COVID-19, que ha portat al Govern Central a decretar l’Estat d’Alarma.

Pin It on Pinterest