Select Page

Els treballs es realitzen dues vegades al dia des de l’inici de l’Estat d’Alarma

Altea intensifica la desinfecció de carrers, places i mobiliari urbà per combatre la pandèmia del COVID-19 i durant els últims dies s’ha procedit a la neteja diària dels voltants d’Entitats bancàries, Caserna de Guàrdia civil, Centres de Salut, Supermercats, Central de la Policia Local i altres zones de trànsit.

A més a més, els operaris de la Pública estan procedint, des de fa una setmana, a la desinfecció de bancs, papereres, contenidors, parades d’autobús, farmàcies i les principals zones de pas de la localitat. Estos treballs es realitzen dues vegades cada dia.

 

Seguretat del personal

Per a les tasques de desinfecció els operaris de La Pública van protegits amb els Equips de Protecció Individual, EPI, els quals es componen d’ulleres, màscara de químics, guants, botes i peces impermeables.

El regidor de l’Empresa Pública de Desenvolupament Municipal, Diego Zargozí, assenyalava que “estos dies s’han canviat els filtres i es polvoritza més i, per tant, el producte queda en suspensió, la qual cosa millora l’eficàcia”. L’edil destacava que “s’està fent un polvoritzat intensiu i com l’aigua queda en suspensió cal protegir les vies respiratòries i els ulls dels operaris amb l’equip d’aplicació de fitosanitari”.

Cal destacar que “els equips de protecció s’han incrementat, ja que s’ha canviat el producte i la manera d’aplicar-lo, peroxide d’hidrogen al 0,5%, un tractament que anirem combinant amb detergent i hipoclorit”. Zaragozí explicava que “és un tractament preventiu que destrueix el virus; hem realitzat diverses reunions amb SIGGO, empresa local experta en estes qüestions, i hem desinfectat més del 90% d’Altea”.

Pin It on Pinterest