Select Page

L’empresa concessionària de l’aigua a Altea, Aigües d’Altea ha posat en marxa un Pla de Contingència que inclou mesures d’autoprotecció, recomanades per les autoritats sanitàries i municipals, que garanteix el proveïment i sanejament d’aigua durant l’alerta sanitària pel COVID- 19.

Segons el comunicat emès per Aigües d’Altea, “aquest pla de contingència respon a tots els escenaris als que ens puga portar esta crisi sanitària i ja està funcionant a ple rendiment. L’objectiu del pla és garantir sempre el funcionament efectiu, especialment en les plantes potabilitzadores, el subministrament d’aigua potable en alta i en baixa”.

Entre les mesures del Pla de Contingència aplicat per Aigües d’Altea es troba la suspensió de tots els talls de servei de l’aigua per garantir el subministrament bàsic d’aigua potable a tots els clients mentre dure aquesta situació; s’han establert mesures de protecció del personal i se’ls ha format en autoprotecció; s’han suspès les obres no urgents o que no afecten la garantia en l’operativitat del servei i es mantenen els treballs de reparacions greus o molt greus a la xarxa d’abastament; s’ha previst l’aprovisionament de materials i reactius químics per afrontar amb garantia la situació; a més d’altres accions que tenen com a fi última garantir la qualitat del servei.

A més, les oficines d’atenció al client d’Aigües d’Altea romandran tancades al públic i els usuaris tenen a la seua disposició els telèfons 963 860 600 i 963.860.638 en el cas d’avaries o emergències. Telèfons que han estat reforçats a hores d’ara per personal addicional. Si l’usuari desitja realitzar consultes a través de l’oficina virtual ho pot fer en www.aguasdealtea.es

Al respecte de la situació, l’edil d’Infraestructures i Cicle Hídric Diego Zaragozí ha comentat que, “el subministrament d’aigua potable està garantit” i ha animat a la població a consumir aigua de l’aixeta mentre dure aquesta situació d’alarma, “perquè la qualitat és l’adequada”. “A més així s’evitarà eixir de casa en ocasions per comprar tan sols aigua”.

Zaragozí recorda que cal respectar al màxim el confinament, “perquè és l’única manera d’aturar l’expansió d’aquesta pandèmia; així com de respectar les mesures de seguretat recomanades en el cas d’haver de eixir a comprar aliments o medicaments i d’anar a treballar”.

Pin It on Pinterest