Select Page

La regidoria de Participació Ciutadana, encapçalada per Maria A. Laviós, ha informat que davant la crisi ocasionada pel Covid-19, els comerciants xinesos d’Altea han fet una important donació de lots de mascaretes a l’Ajuntament d’Altea.

La regidora, en nom de l’Ajuntament d’Altea, ha agraït esta iniciativa altruista per part dels comerciants xinesos locals, i ha explicat que ‘’les mascaretes seran utilitzades per la Policia Local i la resta de treballadors municipals que les necessiten per a desenvolupar, de la manera més segura possible, el seu treball de servei públic’’.

‘’Accions solidàries com aquesta, -continuava Laviós-, fan que en estos moments tan complicats i excepcionals que estem vivint valorem encaridament la generositat dels ciutadans, en aquest cas concret dels ciutadans xinesos establerts a Altea. Amb l’ajuda i voluntat de tota la societat superarem este moment tan difícil’’. Laviós finalitzava recordant la importància de ‘’fer un esforç de responsabilitat i quedar-se a casa estos dies per combatre el coronavirus’’.

Pin It on Pinterest