Select Page

L’Ajuntament d’Altea vol agrair a la ciutadania la seua col·laboració en l’aplicació de les mesures dictades per les autoritats per a la contenció del COVID19, al temps que demana encaridament a alteans, alteanes i residents d’altres comunitats i països que en aquests dies es troben en el municipi a seguir amb la principal directriu com és la reclusió a casa.

Conscient del gran sacrifici que estan fent els ciutadans, que han vist modificada dràsticament la seua activitat i habitual rutina, les autoritats municipals i en el seu nom l’alcalde, Jaume Linares, no té més que paraules d’agraïment a la col·laboració social que a Altea s’està manifestant des del primer moment i sobretot  des de divendres passat a partir de les 0:00h amb el tancament de bars, restaurants, comerços, empreses, entre d’altres, i tot amb l’objecte d’acabar com més aviat millor amb aquesta situació que ha portat a decretar l’Estat d’Alarma Nacional.

Així mateix, des del consistori es dóna les gràcies i aplaudeix la feina que estan prestant totes aquelles persones que des dels serveis sanitaris, sector alimentari i serveis bàsics en general, estan fent que aquest país seguisca endavant. Sense ells i el seu treball seria impossible la superació de l’actual situació de crisi.

L’Ajuntament d’Altea insta la ciutadania a seguir amb el compliment de les mesures anunciades pels diferents estaments i demana continuar amb la responsabilitat que la pràctica totalitat dels alteans i alteanes estan demostrant.

#joemquedeacasa

Pin It on Pinterest