Select Page

L’Ajuntament d’Altea ha convocat a les 12:00 hores, davant la porta del Consistori, un minut de silenci per l’assassinat masclista d’una veïna de Villanueva de Castellón, de 37 anys. La víctima moria el Dia Internacional de la Dona, a l’Hospital La Fé de València, després de rebre un tir al cap per part de la seua parella.

Els membres de la Corporació Municipal han assistit a l’acte de condemna d’este nou cas de violència masclista. També s’han sumat a la concentració els treballadors públics i veïns i veïnes d’Altea. Es tracta de la quinzena víctima de violència masclista en el que va d’any al nostre país. Des que el Govern va començar a comptabilitzar els casos al 2003, el nombre total de dones assassinades per violència de gènere és de 1.048.

Previ al minut de silenci, la regidora d’Igualtat, Vicenta Pérez, en nom del poble d’Altea, ha llegit un manifest en repulsa per este nou cas de violència contra la dona. “La Corporació Municipal de l’Ajuntament d’Altea manifesta la seua repulsa contra este assassinat masclista i reivindica el Pacte Valencià contra la Violència Masclista i de Gènere com a eina amb la qual els valencians i valencianes combatem qualsevol tipus de violència contra les dones”.

La regidora ha recordat que totes les víctimes de violència masclista tenen al seu  abast el telèfon gratuït 016, les 24 hores del dia, durant tot l’any. La telefonada no queda reflectida en la factura telefònica, però s’aconsella esborrar-la del llistat de telefonades dels telèfons mòbils.

Pin It on Pinterest