Select Page

A causa de l’èxit que ha tingut l’English Coffe per a xiquets i xiquetes, les regidories de Projectes Europeus i Participació Ciutadana amplien l’activitat per a persones majors de 18 anys amb cost zero.

“El taller de conversa en anglés, que està portant-se a terme a les instal·lacions de la Casa de Cultura, ara serà possible per a adults”, així ho ha donat a conéixer l’edil de Projectes Europeus i Participació Ciutadana, Maria A. Laviós.

La jornada serà dinamitzada per la voluntària danesa Kristinne Rikke, treballadora d’Euroaltea i Participació Ciutadana i tindrà lloc a la primera planta de la Casa de Cultura els dimarts 10, 24 i 31 de març a les 17:00 hores.

La regidora ha animat a la participació i ha informat que els interessats i interessades que necessiten millorar la seua comprensió i expressió en anglés poden inscriure’s a la Casa de Cultura, telefonant al 627 48 61 44 o enviant un correu a participació@altea.es.

Pin It on Pinterest