Select Page

La regidora de Joventut d’Altea, Marta Lloret assistia a la presentació de la segona jornada del programa de Rutes Culturals i Mediambientals que s’està realitzant conjuntament des de les regidories de Joventut de Polop, l’Alfàs i Altea.

La presentació que va tenir lloc a Polop de la Marina, localitat on es desenvoluparà aquesta segona jornada, va comptar amb la presència de les edils de Joventut dels tres municipis: Marta Lloret,Altea; Maria Amparo Aznar Tormo, Polop i Laura Sevilla, l’Alfàs de Pi.

Aquest conjunt de rutes, orientades a donar a conèixer el ric patrimoni cultural, històric i natural d’aquests tres municipis, es va iniciar el passat 26 de gener amb la ruta del far del Albir i continua amb  “Camí del Voltant del’Castell de Polop” el proper diumenge 15 de març.

Marta Lloret va animar els veïns i veïnes d’Altea a participar i va explicar que “aquesta jornada a Polop, dirigida a públic de totes les edats és totalment gratuïta i només cal apuntar-se a les localitats participants. En el cas d’Altea al correu joventut@altea.es o al telèfon 965 841 334”.

L’hora d’eixida serà les 10:00  des de la plaça de la Puríssima de Polop de la Marina i finalitzarà en aquest mateix punt després d’envoltar els dominis del antic castell de la localitat.

Pin It on Pinterest