Select Page

Les classes s’imparteixen a Altea i en elles participen agents de tota la Marina Baixa

La regidoria de Policia i Seguretat Ciutadana, que dirigeix Miguel De la Hoz, informa que durant aquesta setmana s’està realitzat un curs de formació en el qual participen un total de 12 Policies Locals, 6 d’Altea i la resta d’altres municipis de la comarca. Durant el curs, els policies han rebut classes teòriques i pràctiques per a obtindre la llicència de pilot de dron. El curs s’està impartint per l’empresa Simcrew Training atenent als criteris i requisits establits per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA), organisme que regula, entre altres aspectes, els coneixements necessaris per a volar aquest tipus d’aeronaus.

Miguel De la Hoz ha explicat que “el  curs de vol de RPAS té com a objectiu formar als nostres Policies i, al mateix temps, s’estan formant també altres agents de la Marina Baixa. Hui dia els drons s’estan convertint en una eina fonamental per millorar la seguretat dels nostres veïns, i els nostres Policies estan totalment formats i preparats per poder-los utilitzar”.

L’edil destacava que a Altea s’ha creat, fa escasses dates, la unitat de drons ‘’en la qual, actualment, la Policia Local d’Altea compta amb dos aparells, un d’ells amb visió nocturna incorporada per poder vigilar durant les nits”.

Cal ressaltar que aquest dijous el Ple de la localitat aprovarà el Reglament Intern de Vol de Drons de la Policia Local d’Altea. De la Hoz apuntava que “amb aquest reglament en vigor tindrem una regulació total perquè la nostra Policia puga volar drons conforme marca el reglament”.

Els drons formen part del Pla de Seguretat Ciutadana de la Policia Local d’Altea. Aquesta eina d’última tecnologia s’utilitza per millorar els treballs de seguretat ciutadana, vigilància i detecció del cultiu de substàncies estupefaents, evitar robatoris en els camps, cerca de persones perdudes o en els incendis, entre altres.

Pin It on Pinterest