Select Page

La regidora d’Educació, Vicenta Pérez, ha revelat els noms dels guanyadors del concurs que selecciona els joves, d’entre 18 i 29 anys, que formaran part de la delegació alteana en la propera trobada del Douzelage, que se celebrarà del 7 al 10 de maig a Škofja Loka, Eslovènia.

Víctor Ripoll, Patricia Orozco i Zino Vresey són els tres joves que han resultat guanyadors del concurs que tenia per temàtica la de la trobada, “Juniors & Sèniors: (inter) active cooperation”. Una novetat, ja que fins al moment eren només dos els que podien gaudir aquesta experiència.

Víctor Ripoll, estudiant d’enginyeria informàtica, ha explicat que “em vaig presentar al concurs perquè vaig veure que era una oportunitat de conèixer gent i d’obrir-me a una nova experiència. A més de que em sembla que Eslovènia és un lloc molt bonic i en aquesta trobada podem realitzar una formació bona per a les nostres vides”.

Patricia Orozco, graduada en Filologia Hispànica, ha comentat que “és el primer any que no estudie i vaig veure que era una bona oportunitat per realitzar el treball. A més m’interessa molt la temàtica perquè estic acostumada a treballar amb xiquets i gent jove i em sembla molt important la seua relació amb la gent gran, la temàtica de la feina. A més de que és una experiència molt bona que a més pot sumar virtut al nostre currículum”.

Per la seua banda, Zino Vreysen, qui treballa en el sector immobiliari, repeteix experiència ja que l’any passat ja va tenir la sort de ser seleccionat per formar part de la delegació alteana. “He decidit presentar-me de nou perquè les experiències de l’any passat van ser inoblidables i el tema d’aquest any em sembla encara més interessant, amb la qual cosa vaig a anar a donar-ho tot”.

Finalment l’edil d’Educació i Douzelage, ha apuntat que “tots els joves que han tingut l’oportunitat d’anar a la Trobada General del Douzelage qualifiquen l’experiència de molt positiva. Només per les relacions personals que s’estableixen i el compartir allà aquest moment amb gent de tants països, cultures diferents i pensaments diversos, val la pena anar “.

Vicenta Pérez ha felicitat els guanyadors del concurs. Els ha desitjat que s’ho passen molt bé i els ha indicat que “es passa molt bé, però també es treballa. Hi ha temps per a tot, però recomane que vos impliqueu perquè com més implicació i treball, més benefici es trau de la participació en aquestes trobades de l’Douzelage”.

Pin It on Pinterest