Select Page

L’Ajuntament d’Altea torna a signar un Contracte de Col·laboració Social, mitjançant el Servei Valencià d’Ocupació i Formació -LABORA-. El regidor de Recursos Humans, Rafael R. Mompó, ha donat a conèixer que, novament, un alteà es beneficiarà d’este programa i s’incorporarà com a conserge a la Casa de Cultura.

En el matí d’ahir, l’alcalde, Jaume Llinares; el regidor de Recursos Humans, Rafael R. Mompó i la regidora de Cultura, Aurora Serrat, assistien a la signatura del Contracte de Col·laboració Social amb el beneficiari, un jove alteà amb diversitat funcional, en situació de desocupació. En este cas concret, ha d’exercir de conserge a la Casa de Cultura, reforçant així la plantilla de la mateixa.

Amb este tipus de programes socials Ajuntament i LABORA pretenen mantenir l’activitat laboral de treballadors perceptors de prestacions per desocupació, sense pèrdua per part d’estes ajudes. L’edil valorava de forma positiva esta iniciativa “en pro de l’ocupació de persones en situació de vulnerabilitat al municipi”.

Pin It on Pinterest