Select Page

Altea va acollir este passat cap de setmana la XXXIII Assemblea de Teatre Amateur que anualment organitza la Federació de Teatre Amateur de la Comunitat Valenciana. Més de 200 persones procedents de distintes localitats i ciutats valencianes van gaudir de l’hospitalitat i del bon fer del grup organitzador de la trobada, el grup de teatre local Albalat Teatre.

La comitiva, després de fer un recorregut turístic pel barri de Bellaguarda, va ser rebuda per la regidora de Cultura, Aurora Serrat, que va donar la benvinguda a tots els teatrers, felicitant-los pel seu treball i convidant-los a gaudir per uns dies del poble d’Altea i de la seua gent.

La vesprada del dissabte estava marcada per la cercavila que van oferir els 35 grups participants en la trobada a Altea, amb la temàtica “Els Musicals”, i que sorprenia al públic que va vorer com de sobte els principals carrers del poble eren ocupats per personatges del Mago de Oz, Cats, Coco, Cabaret o Cantando bajo la Lluvia, entre d’altres.

Ja a la nit es van lliurar els premis Tables 2019, que cada any concedeix la Federació de Teatre Amateur de la Comunitat valenciana, i que enguany han recaigut  en la Asociación Teatro Catral, Junta Luis Mira, CIFTA i Julia Möller.

Cada un d’ells va anar rebent el seu premi, en una gala conduïda espectacularment per Albalat Teatre que va fer un muntatge amb alguns dels seus espectacles més destacats. A més a més de contar amb  l’actuació en directe de la pròpia Julia Möller, que va fer un popurri dels cançons mes conegudes del Fantasma de l’Opera i la Bella y la Bestia, que ella mateixa va representar en Madrid.

Com a colofó la participació dels xiquets del col·legi Blanquinal amb un actuació del seu espectacle Grease, i d’una representació de l’equip de competició de Gimnàstica Rítmica d’Altea que també es va voler sumar a la festa del teatre. Amb tot açò es va posar la  guinda a la vetllada.

Pin It on Pinterest