Select Page

La Brigada de Pintura Vial de l’Empresa Pública de Desenvolupament Municipal està duent a terme, en estos moments, diverses tasques de pintat i adequació del mobiliari urbà de tota la localitat.

Amb esta actuació comencen els treballs de la brigada de pintors, quant a millora de mobiliari urbà, previs a l’arribada de la Setmana Santa, moment de gran afluència de turistes a Altea. Per això, s’estan repassant per tot el municipi els bancs i elements més importants del mobiliari urbà.

El regidor de la PDM, Diego Zaragozí, ha destacat “la importància de desenvolupar estes tasques rutinàries de manteniment per oferir la nostra millor imatge per a veïns i visitants”. Zaragozí ha recordat que “són treballs de manteniment urbà que resulten fonamentals per a la localitat. Actualment s’han incrementat les actuacions que permeten mantenir en òptimes condicions les infraestructures que tenim per al gaudi dels nostres veïns”.

Pin It on Pinterest