Select Page

El Centre Juvenil d’Altea ha acollit aquest dijous 27 i divendres 28 de febrer una nova edició de la Fira Orienta’t, organitzada per la Regidoria d’Educació. L’edil Vicenta Pérez, acompanyada per diversos membres de l’equip de govern, s’acostava fins a la Fira per visitar-la, al costat dels joves, els diferents estands informatius que mostraven una àmplia oferta tant educativa com laboral.

Els joves que han passat aquests dies per Orienta’t estan cursant de 4t d’ESO, Batxillerat i FP, en els dos instituts alteans. En la mateixa van rebre tota la informació necessària sobre estudis, formació i ixides professionals.

En esta edició han estat presents, entre d’altres, la Universitat Miguel Hernández, la UNED, Airco, Esat, Linguin i les Forces Armades.

La regidora d’Educació, Vicenta Pérez, s’ha mostrat satisfeta amb l’oferta rebuda pels xicons i xicones alteanes” amb esta tercera edició s’ha consolidat aquesta iniciativa amb la qual pretenem orientar els nostres joves sobre les seues possibilitats de formació i eixides professionals. Han pogut informar-se d’una variada oferta i gràcies a aquesta informació podran decidir el que més s’ajusta a les seues metes de futur ”.

L’edil també ha volgut agrair als centres educatius i entitats la participació i l’interès que tenen cada any a formar part de la fira.

”Orienta’t ” va comptar a més amb xerrades i activitats. En elles s’ha tractat d’orientar els joves alteans que acaben l’ESO, sobre eixides educatives i laborals de cara al seu futur professional.

Pin It on Pinterest