Select Page

Les regidories de Foment de l’Ocupació i Recursos Humans, encapçalades per Maria Antonia Laviós i Rafael R. Mompó, respectivament, han donat inici a les jornades d’orientació laboral en col·laboració amb el Servei Valencià d’Ocupació i Formació – LABORA -.

L’Ajuntament d’Altea segueix apostant en pro de l’ocupació al municipi i “treballem per oferir i donar totes les oportunitats que ens arriben per poder contractar alteans i alteanes, tant des del consistori com des de les empreses que ens porten les seues ofertes per traslladar-les a la ciutadania”, assenyalava la regidora de Foment de l’Ocupació.

Les jornades van començar el passat dijous i van comptar amb la participació de la regidora de Foment de l’Ocupació, Maria Antonia Laviós; el regidor de Recursos Humans, Rafael M. Mompó; la Directora del centre LABORA de Calp, Olga Abad i la Tècnica d’Orientació del mateix centre, Cristina Garcia-Dotor, qui va ser l’encarregada d’impartir el curs. Tots els assistents continuaran aprenent en estes jornades durant les properes setmanes on es tractaran diversos temes: com enfrontar-se a una entrevista de treball, com fer el Currículum Vitae, com cercar ofertes de treball a Internet i l’última jornada on s’abordarà l’alfabetització informàtica per a “aquella gent que no sap utilitzar Internet i necessita una xicoteta ajuda per renovar el DARDE, demanar cites en el SEPE o extraure copia de l’informe de la vida laboral”, explicava Maria Antonia Laviós.

L’edil comentava que seguiran “treballant junts per poder ajudar als ciutadans en situació d’atur” i recalcava la seua disposició a l’abast dels interessats “estem en la segona planta de la Casa de Cultura, que és on s’ubica l’Agencia de Desenvolupament Local, i ens poden portar el seu Currículum Vitae o demanar informació quan ho necessiten”.

Pin It on Pinterest