Select Page

Aquest intercanvi gastronòmic tindrà lloc a Altea del 3 al 8 de març al restaurant El Cantó de l’Palasiet

 L’edil de Turisme, Xelo González, i el regidor de Comerç, Miquel De la Hoz, acompanyats pel xef del Cantó del Palasiet, Vicente Orozco, i el Coordinador de les Jornades, David Agüera, ha presentat les jornades gastronòmiques Foguers de Cantàbria-Cuina Alacantina, lque farà la  segona part a Altea del 3 al 8 de març.

Com ha recordat l’edil de Turisme, del passat 18 a el 23 de febrer les jornades es van dur a terme a Cantàbria de la mà del Cantó del Palasiet i el seu xef Vicente Orozco per oferir-hi la gastronomia alacantina. Allà es van posar en valor els plats de la nostra gastronomia, al restaurant La Carteria, i ara és el torn de rebre a Altea al xef càntabre Enrique Pérez Malagón perquè puguem degustar les delícies dels foguers de Cantàbria ací a través d’un menú degustació de 38€ per persona.

“Des de la regidoria de Turisme i l’Ajuntament d’Altea donem la benvinguda al restaurant La Carteria que ens va a oferir durant 6 dies gastronomia típica de Cantàbria i convidem a alteans i residents a la comarca a gaudir d’aquestes jornades gastronòmiques en què s’oferiran productes portats des de terres càntabres. Ha declarat Xelo González, qui ha agraït als dos restaurants implicats en aquest intercanvi gastronòmic-cultural la promoció que fan d’Altea i la seua gastronomia.

Per altra banda, Miguel De la Hoz ha manifestat satisfacció per part de la regidoria de Comerç de donar suport a aquest tipus d’iniciatives. “És una gran sort per a la gent que pot participar d’aquestes jornades i estem ja ansiosos de provar el menú que ens porten des de Cantàbria”; ha assegurat De la Hoz, que ha avançat que a part del menú pròpiament dit, les Jornades tenen prevista la realització d’un programa de ràdio que s’emetrà des del passeig marítim “Lugares y más” dimarts a les 11:30h i el dimecres 4 al Mercat Municipal es durà a terme un showcooking a les 10:30h.

Miguel de la Hoz ha animat a la gent a gaudir d’aquesta nova oferta gastronòmica que es dóna al municipi. “És una oportunitat única de provar aquesta gastronomia que ens porten des de Cantàbria i anime a tothom a que vingui a gaudir-la perquè segur que no els decebrà”.

Vicente Orozco ha apuntat que en “aquestes activitats de promoció és molt important l’equip humà que les fa possibles”. El xef del Cantó del Palasiet ha agraït a tot els implicats el seu treball, al temps que ha valorat de forma molt positiva aquests intercanvis gastronòmics.

David Agüera, càntabre de naixement, ha ressaltat les bondats de la cuina càntabra i el gran sentit turístic que tenen els municipis d’aquesta regió; com el de Cartes, lloc en el qual està ubicat el restaurant La Carteria, seu de la primera part d’aquestes jornades.

Tant Orozco com Agüera han enaltit l’exquisidesa del menú triat pel Xef Pérez Malagón per donar a conèixer la cultura gastronòmica càntabra a Altea amb productes com la truita, ostres, cérvol, etc.

Pin It on Pinterest