Select Page

La duració d’estes actuacions serà de dos mesos i Altea guanyarà més de 100 nous aparcaments.

El regidor d’Infraestructures, Diego Zaragozí, ha anunciat que el pròxim dilluns, 2 de març, començaran les obres d’adequació i asfaltat de l’aparcament Basseta, al camí de l’Horta. ‘’En primer lloc, -ha avançat Zaragozí-, es desbrossaran i netejaran les parcel·les que s’afegiran a l’aparcament, donat que s’ampliarà. Seguidament, s’aplanarà tot l’aparcament i també s’habilitarà una zona d’estacionament per a caravanes i un àrea d’esplai per a mascotes o parc caní’’.

El regidor es mostrava molt satisfet pel començament d’estes importants actuacions, ‘’amb un pressupost de més de 200.000 euros amb les que Altea guanyarà més de 100 noves places d’aparcament’’.

Amb motiu d’estes obres, des del mateix dilluns no es podran estacionar vehicles en alguna de les zones de l’aparcament. Està previst que la duració de les actuacions siga de dos mesos. En este sentit, el regidor ha manifestat que ‘’l’obra es realitzarà per fases, el que permetrà que sempre hi hagen determinades zones on poder aparcar. Encara que per necessitats de l’obra, en algun moment concret, es tanquen les instal·lacions puntualment’’.

Per una altra banda, Diego Zaragozí ha assenyalat que ‘’com alternativa a l’aparcament de Basseta, excepcionalment es podrà aparcar en llocs com la pujada de l’avinguda Juan Alvado, per possibilitar la reubicació dels vehicles usuaris de l’aparcament Basseta’’. El regidor també ha indicat que ‘’durant la Setmana Santa pararan les obres per facilitar l’aparcament de vehicles durant estos dies d’important afluència turística al municipi’’.

Diego Zaragozí ha recordat que estes obres són una donació per part de l’empresa constructora de l’hotel de gran luxe d’Altea Hills, ZEM Wellness Retreat Altea. ‘’En senyal d’agraïment a la localitat per les facilitats oferides per l’Ajuntament en les tasques d’ampliació d’eixe hotel, per unanimitat de tota la corporació municipal, l’empresa volia fer una donació, i es va creure oportú que s’encarregaren de les obres de condicionament d’este aparcament’’.

Finalment, Diego Zaragozí ha volgut demanar disculpes anticipades als veïns i usuaris d’estes instal·lacions ‘’per les molèsties que puguen ocasionar estes obres’’. El regidor ha conclòs afirmant que ‘’esta és una obra absolutament necessària per a Altea, que pal·liarà la demanda d’estacionament de vehicles al centre del municipi’’.

Pin It on Pinterest