Select Page

El Centre Juvenil d’Altea acull, el pròxim 6 de març, un Escape Room gratuït per commemorar el Dia Internacional de la Dona. La regidora de Joventut, Marta Lloret, ha donat a conèixer tots els detalls de l’activitat, que “tindrà com a temàtica principal el paper de la dona en el temps i tot el que ha aconseguit”.

Segons les dades aportades per l’edil, l’Escape Room es portarà a terme la vesprada del divendres de 17:00 a 22:00 hores i tindrà un màxim de 90 places. “Tots els assistents es dividiran en grups de dos a sis persones i podran participar en sessions de 20 minuts en les tres sales habilitades perquè tothom puga gaudir de l’activitat”, ha continuat explicant Marta Lloret.

La responsable de l’àrea ha conclòs convidant “a tots i totes les joves de 12 a 30 anys a participar d’esta activitat lúdica i gratuïta que està tan de moda”. També ha recordat que les inscripcions ja estan obertes i es poden fer mitjançant el correu electrònic joventut@altea.es, a través del telèfon 965 84 13 34 ó presencialment al Centre Juvenil de 09:00 a 14:00 hores.

Pin It on Pinterest