Select Page

UNIVERSITAT GRANADA 3

ALTEALIFE CVA 0

Parcials.- 25-11, 25-13 i 25-19.

 

Una jornada més, l’Altealife no va poder aconseguir res positiu. Esta vegada el desplaçament a terres granadines tampoc els va valdre a les alteanes per ressorgir del pou del descens i van sucumbir amb claredat davant del Universitat de Granada. A més, les murcianes del Molina Voley van guanyar amb contundència per 0-3 al segon classificat de la lliga, el CV. València, per la qual cosa el somni de continuar una temporada més a primera divisió nacional va esfumant-se a poc a poc.

Les alteanes que viatjaven a Granada, amb algunes baixes, van intentar sumar però va ser una lluita impossible contra un rival molt segur en defensa i solvent en atac. Tan sols el tercer set, que va estar una mica més igualat, va permetre un indici d’esperança a l’equip que dirigeix ​​Javi Mora; però tan sols va ser un miratge per a l’expedició alteana, que va tornar de buit del seu viatge a Granada.

La mala fortuna esportiva, en forma de lesions i absències en este i altres partits, ha col·locat a l’Altealife en una situació de descens que sembla inevitable; la filosofia de club modest no permet fitxatges a força de talonari. Malgrat això, l’equip seguirà lluitant fins a final de campionat mentre hi queden opcions de permanència.

El proper compromís de les alteanes serà davant del Benidorm, en un nou derbi comarcal que es jugarà este diumenge 1 de març al Palau d’Esports d’Altea a partir de les 12:00 hores.

Pin It on Pinterest