Select Page

Les rutes d’hivern seguiran durant el mes de març amb la ‘’Ruta de la dona d’Altea’’ i ‘’Nuestra Flora. Usos tradicionales de las plantas’’

El passat divendres, amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Guia Turístic, la regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Altea va organitzar una ruta guiada en anglès, conduïda per Joan Such, per celebrar esta efemèride. L’eixida de la mateixa va partir des de la Tourist Info d’Altea. En total, una trentena de persones de diverses nacionalitats (belgues, britànics, noruecs, suecs i holandesos) i de procedència nacional (Madrid, País Basc i Alacant) van gaudir d’una visita per conèixer els encants del municipi com la plaça del Convent, el barri de Bellaguarda i el poble antic.

Consolidades com una de les activitats amb més demanda per part dels turistes i visitants, les rutes guiades d’hivern continuaran durant el mes de març. Així ho ha recordat la regidora de l’àrea, Xelo Gonzàlez. El diumenge 8 de març, coincidint amb el Dia Internacional de la Dona, s’ha organitzat la ‘’Ruta de la dona d’Altea’’. Una activitat organitzada conjuntament per les regidories de Turisme i Igualtat. La ruta serà conduïda per Joan Such en valencià. El punt d’encontre serà la Tourist Info d’Altea a les 10 hores.

La segona ruta del mes de març serà el dia 22 amb el títol: ‘’Nuestra Flora. Usos tradicionales de las plantas’’. El biòleg Carlos Úbeda conduirà l’activitat, en castellà, que començarà a les 10 hores des del pont de l’AP7 al camí del Mandem.

Els dos itineraris del mes de març, gratuïts, tindran una duració aproximada de 3 hores y un nombre màxim de 40 places per ordre d’inscripció. Les persones interessades es poden inscriure a la Tourist Info d’Altea, carrer Sant Pere 14; a través del telèfon 96 584 41 14 ó al correu electrònic altea@touristinfo.net

Díptic rutes guiades hivern 2020 – Díptico rutas guiadas invierno 2020

Pin It on Pinterest