Select Page

L’artista visual, Yolanda Domínguez, impartirà una conferència carregada de crítica social relacionada amb el gènere i el consum

Divendres passat es va reunir el Consell de Dones i Igualtat d’Altea. Els seus integrants van començar a perfilar i treballar en les activitats que es duran a terme el pròxim 8 de març “Dia de la Dona”, data en què Altea, presentarà “una variada programació amb un objectiu principal com és la conscienciació per aconseguir una societat de progrés on reivindicar el paper de la dona en igualtat d’oportunitats i que aqueixa igualtat arribe a ser una realitat”. Així ho ha manifestat la regidora de l’àrea, Vicenta Pérez.

El consell va tindre caràcter extraordinari i durant el mateix es va realitzar la projecció del curtmetratge “Me Amas?”, gravat íntegrament a la comarca amb el suport del Consell Comarcal de la Dona de la Marina Baixa i amb un equip format únicament per dones. El curt consciencia sobre la violència de gènere i com aquesta xacra afecta a tots els estrats de la societat.

 

Representació de la dona

El Consell Municipal de la Dona ja ha concretat algunes de les activitats que es realitzaran per a celebrar el 8 de març. Cal destacar la conferència de Yolanda Domínguez artista experta en comunicació i gènere. Donarà unes xarrades, per tota Espanya, que tenen com a objectiu despertar la consciència social i apoderar a les persones. Estarà a Altea dilluns que ve, 2 de març, en la Sala d’Actes del Centre Social. A més a més, entre les activitats avançades està el showcooking que realitzarà  Mónica Alfaro del Restaurant Elordi.

Vicenta Pérez va assenyalar que també ‘’s’ha demanat a totes les associacions i resta de regidories que informen de totes les activitats que es realitzaran en aqueixa data relacionades amb el Dia de la Dona, per donar una informació conjunta  durant aquesta Setmana de la Dona. Una forma que els alteans i alteanes tinguen informació de les activitats que realitzen totes les àrees de l’Ajuntament en aquesta data tan important”.

Finalment, la regidora agraïa tant l’assistència com el treball que desenvolupen totes les dones que formen part del Consell.

 

Pin It on Pinterest