Select Page

La Federació Valenciana de Municipis i Províncies celebrava en el dia d’ahir el Dia Mundial de la Ràdio, amb l’emissió d’un programa matinal en directe de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes a la qual pertany Ràdio Altea.

Més de 20 emissores, entre elles Ràdio Altea, participaven en el matí d’ahir en aquest programa especial que es realitzava a la Plaça de Manises de València, per la qual van passar més de 200 persones per a poder gaudir d’aquesta emissió en directe.

En representació de Ràdio Altea es desplaçava fins a València el regidor de Mitjans de Comunicació i Noves Tecnologies, Pere Barber, el locutor Paco Cabrera i el tècnic Toni Alós, qui a més d’emetre en directe des de València la programació habitual de Ràdio Altea, participava en la emissió del programa especial de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes amb puntuals intervencions.

L’esdeveniment era inaugurat pel president de la Comunitat Valenciana, Ximo Puig, el president de la FVMP, Rubén Alfaro, el president de la Diputació de València, Antoni Gaspar Ramos, i la primera tinent d’alcalde de València, Sandra Gómez; qui van parlar de la importància de la ràdio com a mitjà de comunicació actual.

El programa, que va tindre una durada de tres hores, repassava la salut d’aquest mitjà de comunicació en la història de les emissores locals; comptava amb l’animació de les actuacions en directe del grup musical valencià “Poetes Anònims” i amb el servei de càtering de l’empresa de reinserció sociolaboral “Intregras-Tu”.

Tota una festa, on institucions públiques i professionals reconeixien la important i inqüestionable tasca que realitzen les emissores municipals radiofòniques en la vida i en la història de tots els valencians.

Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes

La XEMV pretén unir esforços amb l’objectiu últim de treballar conjuntament per a la millora del sector de les ràdios municipals. És, en definitiva, un espai des d’on definir les metes i traçar les estratègies comunes que redunden en benefici de la ciutadania creada sota el paraigua de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.

Pin It on Pinterest