Select Page

La regidora de Cultura, Aurora Serrat, recull el premi a València

Passat dimarts tenia lloc al Palau de la Beneficència de València l’acte d’entrega de premis de l’entitat Archival 2019, uns guardons que compten amb un reconeixement nacional.

La regidora de Cultura, Aurora Serrat, en nom de l’Ajuntament, va assistir a l’acte per recollir el reconeixement que l’Entitat per al Foment i Promoció de la Recuperació dels centres històrics d’Espanya, Archival, va entregar a l’Ajuntament d’Altea pel seu ric patrimoni cultural i mediambiental.

Durant la seua intervenció, la regidora de Cultura va reconèixer ‘’el treball de l’Ajuntament d’Altea, i de tot el poble, en un objectiu comú, que Altea siga reconeguda per la conservació del seu patrimoni i el medi ambient en tota la Comunitat Valenciana, no en va és l’actual capital cultural valenciana, reconeguda per la Conselleria de Cultura’’. Així mateix, Serrat dedicava paraules d’agraïment a la Junta Directiva d’Archival per haver considerat que Altea fora mereixedora d’este guardó.

Este guardó recollit a València posa en valor el treball que, tant l’Ajuntament, com altres col·lectius locals, i alteans i alteanes, estan realitzant i que ha fet que la nostra localitat siga un dels centres de referència cultural i mediambiental de la nostra Comunitat.

Archival és una entitat privada sense ànim de lucre, per al foment i promoció de la recuperació dels centres històrics d’Espanya en aspectes urbanístics, comercials, artesanals, culturals, turístics i socials. També realitza activitats de sensibilització i foment: jornades, trobades, conferències i taules rodones, publicacions, exposicions, centre de documentació i informació, gabinet de comunicació etc. Durant els 29 anys de la seua existència l’entitat ha guardonat a nombroses institucions i personalitats de la vida social, cultural, artística, empresarial, mediambiental, professional, comercial, turística i artesanal entre altres disciplines.

Pin It on Pinterest