Select Page

Les jornades gastronòmiques “El Plat de Calent” van consolidant-se a Altea com una cita d’obligada visita al municipi. El regidor de Comerç, Miguel De la Hoz, ha donat a conèixer els 16 establiments que participen en esta 4ª edició, que es desenvoluparà del 21 de febrer a l’1 de març a Altea i Altea la Vella: Bon Vent, Bistro Shabby Chic, Ca Toni, Ca Pere, El Austríaco, El Perro Negro, El Pescador, Gi&Bla, La Taberna del Xef, L’Ombù, Mallol, Maná Lounge, Melitón Jardín, Miramar, Oceans Lounge i Terramaris.

El responsable de l’àrea ha agraït als restaurants la seua implicació i participació en estes jornades “que cada any compten amb més adeptes i amb les que volem posar en relleu la nostra gastronomia amb productes típics de la zona”. Els 16 establiments han confeccionat diversos menús que oscil·len entre els 20 i els 35€ amb productes locals d’esta època de l’any i amb el plat de calent com a protagonista.

Com és habitual, per a tots els participants o ‘ruters’ que degusten qualsevol dels menús, hi haurà diversos premis. “Es sortejaran dos abonaments de 100€ per gastar en el comerç local; dos lots de vi, gentilesa de Borja Pérez; dos lots de productes ecològics per part de Planeta Granel i un menjar per a dues persones en l’establiment guanyador d’esta ruta gastronòmica”, ha detallat l’edil de Comerç.

La valoració dels restaurants es portarà a terme a través dels programes en paper o a través de l’app Gastroeventos. El responsable de l’aplicació, Mario Ayús, ha explicat el seu funcionament “l’app es pot descarregar gratuïtament i en ella es pot veure, de manera intuïtiva, informació dels establiments, com els menús, els horaris o imatges, entre d’altres, per facilitar estes jornades. També es pot valorar el millor plat de calent, la presentació del menú i el servei amb un codi QR que hi haurà als restaurants”.

Els premis per als establiments van a càrrec de Gastroeventos i Ràdio Altea. Els tres restaurants més valorats obtindran promoció i publicitat  a la plataforma de Gastroeventos durant un any i el guanyador també obtindrà una campanya de falques publicitàries a Ràdio Altea.

Miguel De la Hoz també ha tingut paraules d’agraïment cap als patrocinadors com Borja Pérez, Planeta Granel, El Escaparate, L’Exquisit Mediterrani i Patronat Costa Blanca i ha animat a la participació de tots els ‘ruters’ per gaudir dels “deliciosos menús típics de la zona que han ofert els nostres hostalers”.

Pin It on Pinterest