Select Page

Educació organitza per tercer any la Fira d’Orientació Educativa i Laboral els dies 27 i 28 de febrer

El Centre Juvenil d’Altea acollirà una nova edició de la Fira Orienta’t els dies 27 i 28 de febrer. Des de la regidoria d’Educació, s’ha organitzat la III Fira d’Orientació Educativa i Laboral ‘’Orienta’t’’ destinada a l’alumnat de 4t d’ESO, Batxillerat i FP, dels dos instituts alteans.

Els interessats podran rebre tota la informació necessària sobre estudis, formació i eixides professionals. Les visites concertades per als alumnes d’Educació Secundària es realitzaran en horari de 08:00 a 14:00 hores. L’atenció estarà oberta al públic en general els dos dies de 16:00 a 18:00 hores.

La regidora d’Educació, Vicenta Pérez, assenyalava que ‘’amb aquesta tercera edició es consolida una iniciativa amb la qual pretenem orientar als nostres joves sobre les seues possibilitats de formació i eixides professionals’’. L’edil també ha volgut agrair als centres educatius i entitats la participació i l’interés que tenen cada any en formar part de la fira.

‘’Orienta’t’’ comptarà amb xarrades, activitats i estands informatius on es tractarà d’orientar als joves alteans que acaben l’ESO, però també està oberta a la resta dels veïns de la localitat que podran informar-se sobre eixides educatives i laborals de cara al seu futur professional.

Pin It on Pinterest