Select Page

Dirigit a joves entre 16 i 30 anys i impartit pel fotògraf José Coello

La regidoria de Joventut d’Altea organitza el taller de fotografia “Més enllà del Selfie” que impartirà durant dos dies el fotògraf José Coello. Aquesta activitat va dirigida a joves d’entre 16 i 30 anys. No es necessita comptar amb coneixements previs en fotografia. Cada assistent haurà de portar una càmera fotogràfica digital.

L’edil de Joventut, Marta Lloret, ha assenyalat que “creiem que els joves necessiten més eines per a estar formats i poder construir el seu futur de la millor manera possible. Per això, des de Joventut realitzem cursos com aquest, enfocats a diferents  temes que els puguen interessar”

Lloret explicava que els participants aprendran els conceptes bàsics de la fotografia. A més a més, informava que “el taller es desenvoluparà els dissabtes 15 i 22 de febrer de 10 a 13 hores. És totalment gratuït pel que recomane que les persones interessades s’apunten prompte ja que les places són limitades”.

Les inscripcions poden realitzar-se en el Centre Juvenil d’Altea, al telèfon 96 584 13 34 ó a través del correu electrònic joventut@altea.es

Pin It on Pinterest