Select Page

El pròxim 4 d’abril es celebrarà la gran gala sopar dels Premis Altea on es coneixeran els guanyadors d’esta 4a edició. Uns premis als que enguany s’han presentat 120 obres, ‘’un creixement exponencial envers els 35 exemplars que es van presentar l’any passat, afavorit per la possibilitat, novetat d’enguany, de presentar les obres online’’, en paraules de la regidora de Cultura, Aurora Serrat.

La regidora ha detallat que ‘’s’han presentat 55 obres al Premi Carmelina Sánchez-Cutillas de Novel·la i Prosa. 54 al premi Altea de Literatura Infantil i Juvenil i 11 al Premi d’Assaig i Investigació Francesc Martínez i Martínez’’.

‘’Per a l’Ajuntament d’Altea i els organitzadors és una veritable alegria i satisfacció este important nombre d’obres presentades’’, assenyalava l’edil.  Qui afegia: ‘’no podem estar més que satisfets per l’acollida dels Premis. Una mostra de la consolidació dels mateixos i la confiança que els autors i autores dipositen en uns guardons com els d’Altea’’.

Aurora Serra aprofitava l’oportunitat per donar les gràcies a tots els col·laboradors dels Premis, ‘’que fan que siguen una realitat i tinguen un pes i repercussió institucional, com ara: Fundació Caixaltea, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, la Càtedra Enric Valor de la Universitat d’Alacant, Aila Edicions i l’Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert’’.

‘’El jurat té ara una gran tasca per a triar entre totes les obres les mereixedores dels premis’’, comentava Serrat. Finalment, l’edil ha avançat que en breu s’anunciarà el Premi Estela d’Honor 2020 i es donaran a conèixer més detalls d’estos premis.

Pin It on Pinterest