Select Page

Educació ha organitzat per al 21 de febrer un ampli programa d’activitats per a tota la família

Divendres que ve, 21 de febrer, tindrà lloc a la Ciutat Esportiva d’Altea la Festa de Carnestoltes Infantil organitzada des de la regidoria d’Educació. Una festa on, un any més, tota la família podrà gaudir d’una vesprada carregada d’activitats pensades per a ells. El Carnestoltes es desenvoluparà en el Pavelló Garganes de 17:00 a 20:00 hores i és totalment gratuït.

L’edil d’Educació, Vicenta Pérez, ha explicat que la festa comptarà amb multitud d’activitats i diferents tallers. Entre altres hi haurà pintura de cares, globoflèxia, actuacions i castells inflables. ‘’Com en anys anteriors s’atorgaran premis de disfresses, un per a la millor disfressa infantil i un altre familiar’’; ha apuntat la responsable d’Educació; qui ha afegit que ‘’hi haurà berenar i música infantil’.

Vicenta Pérez ha explicat que ‘’l’esdeveniment reunirà diverses activitats que començaran a les 17:00 hores amb un taller de globoflèxia, manualitats, pinta cares i bota-bota. A partir de les 17:30 hores s’oferirà el berenar. També comptarem amb l’actuació del Mag Malastruc i a les 18:30 hores se celebrarà el concurs de disfresses, seguit d’una desfilada a càrrec de tots els participants. Les inscripcions per al concurs romandran obertes fins a les 18:00 hores”.

Es repartiran tres premis a la millor disfressa, tant per a la categoria d’infantil com per a la categoria familiar. El primer premi consisteix en 150 euros, el segon és de 75 euros i el tercer de 50 euros.

Pérez ha convidat a tots els alteans i alteanes a gaudir del Carnestoltes amb els més xicotets de la casa, “aquesta festa és sempre molt divertida i esperem que tinga la mateixa o millor acolliment que en anys anteriors”.

Pin It on Pinterest